NachtJacht

Elevate

Een programma van 3 á 4 uur of meerdaags
Minimaal 12 deelnemers
Kosten op aanvraag

Ga met je team op een meeslepende reis vol onthullingen, historie, romantiek en onverwachte wendingen terwijl je het verleden van intrigerende personages verkent en ontdekt. Kun jij de puzzelstukjes van NachtJacht Elevate bij elkaar brengen en het mysterie ontrafelen? NachtJacht Elevate is een nieuw spel van buroJ8 waarin teamwork, creativiteit én een tikkeltje competitie centraal staan.   

Het spel Elevate  
Elevate  draait om hoofdpersoon Kyle die onverwacht is verdwenen. Met je team ga je op onderzoek uit wat Kyle’s achtergrond is, waar hij naartoe is en waarom. En wie zijn daar (mogelijk) bij betrokken? Met je team volg je een route langs meerdere (fysieke) checkpoints waar je informatie vindt of een raadsel moet oplossen om dichterbij de waarheid te komen. Alleen met écht teamwork kom je dichterbij het ontrafelen van het mysterie.  

Verloop van het spel 
Na een inhoudelijke kick-off ga je met je team van start om de route van checkpoints te volgen. Het is ook mogelijk om bij de start een extra spel toe te voegen, waarbij je zelf op zoek moet naar je mede teamgenoten. Na het doorlopen van de route maak je je op voor de ontknoping: welk team heeft zichzelf -figuurlijk- tot grotere hoogten doen stijgen en heeft het mysterie het beste weten te ontrafelen? Een laatste spel brengt jullie bij de waarheid: wat is het échte verhaal achter Kyle’s verdwijning?  
 
Praktische informatie 
Nachtjacht Elevate is beschikbaar voor groepen en teams vanaf 12 personen en het meest geschikt voor zakelijke groepen, maar kan ook worden ingezet voor familie- of vriendenuitjes. Het spel duurt in principe 3,5 uur, maar kan ook worden uitgebreid tot zelfs een meerdaagse invulling. 
NachtJacht Elevate is in de Engelse taal ontwikkeld en daardoor uitstekend in te zetten voor internationale gezelschappen. Het spel kan ook in het Nederlands worden ingezet, maar delen ervan blijven in het Engels, gezien de aard van het verhaal en de personages. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via angelique (a) buroj8.nl of vul het contactformulier in.  

 

Andere NachtJacht Producties

NachtJacht Online

Vanaf €14,50 per persoon

WolvenJacht 

Vanaf € 17,50 per persoon

Kinder Escape Room De HoedenPlank (verwacht)

Vanaf €12,50 per persoon

Quiznight

Vanaf €250,-

Moorddiner

Vanaf €59,50 per persoon

NachtJacht Elevate

Vanaf €39,50 per persoon