Meerdaags spel
Online/via Whatsapp (ook live mogelijk)
Op elk moment aan te vragen
Minimaal 10 deelnemers

Bij WolvenJacht Online, gebaseerd op het bekende spel Weerwolven van Wakkerdam, komt samenwerken, communiceren, fanatisme, spanning en gezelligheid samen in één interactief spel.

Het spel wordt, onder leiding van een spelleider, na een online kick-off, volledig gespeeld via WhatsApp. Indien gewenst, is het ook mogelijk dit spel live op locatie te spelen. 

HET SPEL
In het kort gaat WolvenJacht om de strijd tussen inwoners en Wolven. ’s Nachts veranderen een aantal inwoners in bloeddorstige wolven. Zij verslinden één voor één de inwoners. Overdag proberen de inwoners de wolven op de brandstapel te krijgen. Maar wie is écht een normale inwoner en wie is stiekem een wolf? Doel van het spel is om als inwoners te overleven en ervoor te zorgen dat alle Wolven op de brandstapel belanden. Doel voor de Wolven is juist om alle inwoners
te verslinden.

VERLOOP VAN HET SPEL
Tijdens een online kick-off wordt het spel uitgebreid uitgelegd en de rollen – anoniem- verdeeld. Na de kick-off begint het echte spel. Gemiddeld duurt een spel, afhankelijk van het aantal deelnemers, tussen de 3 en 5 dagen. 

PRAKTISCHE INFORMATIE
Deelnemen aan WolvenJacht is mogelijk vanaf  tien deelnemers. Neem voor meer informatie of voor een op maat gemaakte offerte contact met ons op via angelique (at) buroj8.nl.

 

 

Andere NachtJacht Producties

NachtJacht Online

Vanaf €14,50 per persoon

WolvenJacht 

Vanaf € 17,50 per persoon

Kinder Escape Room De HoedenPlank (verwacht)

Vanaf €12,50 per persoon

Quiznight

Vanaf €250,-

Moorddiner

Vanaf €59,50 per persoon

NachtJacht Elevate

Vanaf €39,50 per persoon