Meerdaags spel
Online/via Whatsapp
Op elk moment aan te vragen
Minimaal 10 deelnemers
€17,50 per persoon, exclusief BTW

Bedrijfsuitjes worden massaal gecancelled en toch wil je iets doen om jouw team, aan het einde van het jaar, nog een gezellige, saamhorige ervaring mee te geven. Bij WolvenJacht Online, gebaseerd op het bekende spel Weerwolven van Wakkerdam, komt samenwerken, communiceren, fanatisme, spanning en gezelligheid samen in één interactief spel.

Het spel wordt, onder leiding van een spelleider, na een online kick-off, volledig gespeeld via WhatsApp.

HET SPEL
In het kort gaat WolvenJacht Online om de strijd tussen inwoners en Wolven. ’s Nachts veranderen een aantal inwoners in bloeddorstige wolven. Zij verslinden één voor één de inwoners. Overdag proberen de inwoners de wolven op de brandstapel te krijgen. Maar wie is écht een normale inwoner en wie is stiekem een wolf? Doel van het spel is om als inwoners te overleven en ervoor te zorgen dat alle Wolven op de brandstapel belanden. Doel voor de Wolven is juist om alle inwoners
te verslinden.

VERLOOP VAN HET SPEL
Tijdens een online kick-off wordt het spel uitgebreid uitgelegd en de rollen – anoniem- verdeeld. Na de kick-off begint het echte spel. Gemiddeld duurt een spel, afhankelijk van het aantal deelnemers, tussen de 3 en 5 dagen. 

PRAKTISCHE INFORMATIE
Deelnemen aan WolvenJacht Online kost €17,50 per persoon (minimaal aantal deelnemers 10), eventueel uit te breiden met cateringboxen voor tijdens de kick-off of een presentje voor de winnaars. Neem voor meer informatie of voor een op maat gemaakte offerte contact met ons op.

Andere NachtJacht Producties

NachtJacht Moorddiner

Kosten op aanvraag

NachtJacht Online – de kantooreditie

Vanaf €14,50 per persoon

Kinder Escape Room De HoedenPlank (verwacht najaar 2023)

Vanaf €7,50 per persoon