secret

scrooges

Avondvullend of meerdaags spel
Zowel op locatie als online te spelen
Minimaal 10 deelnemers
Kosten op aanvraag

Een interactief spel waarin samenwerking, fanatisme en gezelligheid centraal staan. En dat alles met een (speels) vleugje verraad. De Secret Scrooges is een spel, gebaseerd op Weerwolven van Wakkerdam en De Verraders, waarbij kerst liefhebbende collega’s het opnemen tegen de geheime verstoorders van de kerstgedachten: de Secret Scrooges. Overdag maakt iedereen zich saamhorig op voor kerst, maar ’s nachts elimineren de Scrooges één voor één een collega om te voorkomen dat de over the top kerstvreugde de overhand gaat nemen. Weten de collega’s kerst te redden en de Scrooges op tijd te verbannen? De Secret Scrooges is een productie van buroJ8 en is zowel op locatie als (meerdaags) online/op afstand te spelen – waardoor het ook uitstekend is in te zetten voor bedrijven met meerdere vestigingen.  

 

HET SPEL

In het kort gaat Secret Scrooges om de strijd tussen kerstliefhebbers en scrooges. ’s Nachts veranderen een aantal kerstliefhebbers en Scrooges. Zij elimineren één voor één de kerstliefhebbers om zo kerst voorgoed uit te bannen. Overdag proberen de inwoners de Scrooges te verbannen. Maar wie houdt er écht van kerst en wie is stiekem een Scrooge?  Doel van het spel is om als kerstliefhebbers in het spel te blijven en ervoor te zorgen dat alle Scrooges worden verbannnen. Doel voor de Scrooges is juist om alle kerstliefhebbers te elimineren. 

VERLOOP VAN HET SPEL
Tijdens een kick-off wordt het spel uitgebreid uitgelegd en de rollen – anoniem- verdeeld. Na de kick-off begint het echte spel. Het spel is zowel live op locatie als digitaal te spelen. Hierdoor is het mogelijk er een avondvullend spel van te maken of zelfs uit te spreiden over meerdere dagen. 

PRAKTISCHE INFORMATIE
Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten, neem contact op via angelique@buroj8.nl, of vul het contactformulier in. 

Andere NachtJacht Producties

NachtJacht Online

Vanaf €14,50 per persoon

WolvenJacht 

Vanaf € 17,50 per persoon

Kinder Escape Room De HoedenPlank (verwacht)

Vanaf €12,50 per persoon

Quiznight

Vanaf €250,-

Moorddiner

Vanaf €59,50 per persoon

NachtJacht Elevate

Vanaf €39,50 per persoon