Avondvullend programma
Inclusief shared dining diner

Op onze vaste locatie:
Koffie en Wijnbar De Hoedt en de Rand
Amsterdamseweg 21a, Arnhem
Ook aan te vragen op een eigen locatie

Minimaal 8 deelnemers
prijs op aanvraag

BuroJ8 organiseert, in samenwerking met koffie- en wijnbar De Hoedt en de Rand, een bloedstollend moorddiner: NachtJacht. Tijdens dit moorddiner kruip je zelf in de huid van één van de personages en probeer je uit de verdenkingen van de groep te blijven. Een gezellig shared-dining diner vormt het decor voor een gezamenlijk onderzoek, waarin jullie proberen om de moordenaar te ontmaskeren. Maak je klaar voor een heerlijk avondje uit, spannende plottwists en vooral veel gezelligheid.

HOE WERKT HET?
Na reservering van het moorddiner (minimaal 8 personen) ontvang je voorafgaand aan het diner jouw karakteromschrijving en informatie over de situatie, jouw rol en eventuele aandachtspunten. Op de avond van het moorddiner zelf word jij om 17:00 uur verwacht op de locatie, alwaar het slachtoffer jou en de andere gasten meeneemt in zijn of haar zoektocht: wie was de moordenaar? De avond duurt ongeveer 4 uur, inclusief diner.

INBEGREPEN
NachtJacht – het moorddiner is een avondvullend programma, waarbij het spel en diner is inbegrepen.  Water staat op tafel en eventuele andere drankjes worden apart in rekening gebracht. Het is ook mogelijk uit te breiden met een drankenarrangement of andere extra’s. Neem voor een offerte op maat contact met ons op. 

Wil je meespelen met het moordspel, maar ben je niet met een groep? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden van de open edities die we in de (nabije) toekomst organiseren.  

 

 

Met mijn collega’s heb ik niet lang geleden mee mogen doen aan een moorddiner, georganiseerd door BuroJ8 bij de Hoedt en de Rand. Het was een geweldige ervaring! Voor mij geheel nieuw, alhoewel ik wel van het concept had gehoord. Het was boven verwachting tof om te spelen. 

BuroJ8 neemt je direct mee bij de voorbereidingen. We werden warm gemaakt met een scenario en een omschrijving van je karakter die per mail naar iedereen werd verstuurd. Ik zal niet al te veel vertellen over de inhoud, omdat ik het verhaal natuurlijk niet wil verklappen. Vanaf het moment dat je binnenkomt bij de Hoedt en de Rand zit je in het spel. Alle collega’s hadden hun best gedaan om zich te kleden naar hun karakter. Dat maakte het wel extra leuk. 

Ik vond het ook een heel erg goede teambuilding voor onze afdeling, naast een sociale en gezellige avond. Het verhaal zit echt goed in elkaar en heeft gedurende de avond verschillende wendingen, halverwege vertrouw je niemand meer! Ook het eten van de Hoedt en de Rand was heerlijk en er werd met alle diëten en allergieën rekening gehouden (en we hebben er nogal veel in ons team :-))

Je kon duidelijk merken dat BuroJ8 met een persoonlijk hart en ziel het spel zelf heeft ontworpen en uitvoert. Heel indrukwekkend en gaaf!

Anne Vogel - PPD

Andere NachtJacht Producties

NachtJacht Online

Vanaf €14,50 per persoon

WolvenJacht 

Vanaf € 17,50 per persoon

Kinder Escape Room De HoedenPlank (verwacht)

Vanaf €12,50 per persoon

Quiznight

Vanaf €250,-

Moorddiner

Vanaf €59,50 per persoon

NachtJacht Elevate

Vanaf €39,50 per persoon