nachjacht online
de kantooreditie

 

Avondvullend programma of meerdaags
Online

Minimaal 10 deelnemers
Vanaf €14,50 per persoon, exclusief BTW

buroJ8 organiseert een (online) moordspel dat je -naar wens- tijdens een avondvullend programma of gedurende enkele dagen virtueel met jouw collega’s, vrienden of familie kunt spelen. Evenals bij het  fysieke moorddiner krijg je als deelnemer een personage toebedeeld, van de kantoornerd tot de ambitieuze accountmanager of van de overspannen schoonmaakster tot de losbandige millennial. In het spel zitten 10 rollen, bij meerdere deelnemers zijn er dubbelrollen en kan je dit spel, afhankelijk van het aantal deelnemers in duo’s of teams spelen. Je probeert uit de verdenkingen van de groep te blijven terwijl je op onderzoek uitgaat.

HOE WERKT HET?
NachtJacht Online – de Kantooreditie is op elk gewenst moment aan te vragen. Tijdens het spel gaan deelnemers door elkaar te ondervragen en door verschillende escape room achtige raadsels op te lossen, proberen het mysterie te ontrafelen. Voorafgaand aan de start ontvangt elke deelnemer een uitnodiging, zijn of haar rolbeschrijving en meer informatie. Desgewenst kan dit bijvoorbeeld worden uitgebreid met een borrelpakket en rekwisieten.

 DE KOSTEN
De kosten voor NachtJacht Online bedragen, afhankelijk van de gekozen vorm,  vanaf €14,50 per persoon, inclusief spel en spelleiding. Dit is op maat uit te breiden. Minimaal aantal deelnemers  is 10.  

Andere NachtJacht Producties

NachtJacht Online

Vanaf €14,50 per persoon

WolvenJacht 

Vanaf € 17,50 per persoon

Kinder Escape Room De HoedenPlank (verwacht)

Vanaf €12,50 per persoon

Quiznight

Vanaf €250,-

Moorddiner

Vanaf €59,50 per persoon

NachtJacht Elevate

Vanaf €39,50 per persoon