Nachtjacht

bEDROG

 

Bij de spellen van NachtJacht Bedrog komen samenwerken, communiceren, fanatisme, spanning en gezelligheid samen in één interactief spel. BuroJ8 biedt de volgende spellen aan:

Wolvenjacht: Tijdens dit online spel, gebaseerd op het populaire gezelschapsspel Weerwolven van Wakkerdam, draait het om de strijd tussen inwoners en wolven. In dit teambuildingsspel staan samenwerken, liegen, bedriegen en bondjes sluiten centraal. Dit spel is ook in kerstvariant te boeken (Secret Scrooges) en is zowel live als online te spelen. Ook een meerdaagse variant behoort tot de mogelijkheden

Secret scrooges: De kerstvariant op WolvenJacht, waarbij kerst liefhebbende collega’s het opnemen tegen de geheime verstoorders van de kerstgedachte: de Secret Scrooges. Overdag maakt iedereen zich saamhorig op voor kerst, maar ’s nachts elimineren de Scrooges één voor één collega om te voorkomen dat de over the top kerstvreugde de overhand gaat nemen. Weten de collega’s kerst te redden en de Scrooges op tijd te verbannen? Secret Scrooges is ook voor vriendengroepen te reserveren.

 

NachtJacht Bedrog – Het weekend (coming soon): Een meerdaags spel met twee overnachtingen (vrijdag – zondag). Beleef een spannend, volledig verzorgd weekend met bijzondere activiteiten en (spel)begeleiding,  waarbij je niemand kunt vertrouwen. Want wie zijn de bedriegers?  De datum en locatie van een eerste pilot editie worden binnenkort bekend gemaakt. 

 

 

 

 

 

Andere NachtJacht Producties

NachtJacht Online

Vanaf €14,50 per persoon

WolvenJacht 

Vanaf € 17,50 per persoon

Kinder Escape Room De HoedenPlank (verwacht)

Vanaf €12,50 per persoon

Quiznight

Vanaf €250,-

Moorddiner

Vanaf €59,50

NachtJacht Elevate

Vanaf €39,50